header_logo

Accesorii, echipamente
si consumabile medicale prin Healthtim!

Despre Healthtim

Despre Healthim, distributie de consumabile medicale

Infiintata in 2010, compania Healthtim este creata cu scopul de a completa cu servicii prompte si producatori noi de consumabile medicale, o arie medicala aflata in continua expansiune.

Inapoi pe prima pagina

Healthtim este companie cu capital integral romanesc, creata cu scopul de a completa si forma o piata cu o cerere continua. Prin urmare venim cu producatori noi, dar si existenti deja pe piata, pentru cei din urma cu oferte atent lucrate si cu dispozitie catre beneficiar.

Pentru inceput acoperim zona de vest a tarii, dar suntem increzatori in partenerii nostri si in planul de business la care ne raportam, dezvoltand in continuare noi piete de desfacere.

Echipa Healthtim este in continua crestere si suntem in permanenta prezenti si prompti, dispusi sa aducem totodata acel plus pe care il cauta partenerii nostri de lucru.

Avem ca obiective de dezvoltare modelarea unei echipe dinamice si atent formate in vanzarea de consumabile medicale si de produse medicale, o permanenta dezvoltare a pietei de desfacere si tot aici ne straduim sa sustinem noile businessuri medicale aparute si nu in ultimul rand, o crestere a portofoliului de parteneri si producatori, cat si consolidarea relatiilor cu acestia.

Scrie-ne si cere mai multe detalii despre noi, compania Healthtim sau produsele noastre, la adresa de: office@healthtim.ro

Produse medicale

distribuite de catre Healthtim
post_img1

Oferta de produse si echipamente medicale afiseaza o lista completa care cuprinde produse de sterilizare din inox si otel, catetere speciale pentru cardiologie si ATI si mobilier medical variat.

Consumabile medicale

distribuite de catre Healthtim
post_img2

Lista de consumabile medicale contine containere pentru sterilizare, fire de sutura, manusi chirurgicale, saboti chirurgicali, dar si consumabile medicale pentru spa-uri, spitale, centre de sanatate si infrumusetare.

Contacteaza-ne

iar unul dintre agentii nostrii iti va sta la dispozitie
post_img3

Timisoara, Str. Albinelor Nr.73
Telefon: (0040) 356 463 788
Fax: (0040) 356 463 789
Email: office@healthtim.ro

commonimg1