header_logo

Accesorii, echipamente
si consumabile medicale prin Healthtim!

Distributie

Distributie in zona de vest

Distributia de consumabile, accesorii si echipament medical reprezinta o arie pe piata de medicamente, in continua crestere, arie in care Healthtim activeaza din 2010 fiind prezenta cu un portofoliu insemnat de producatori si cu o disponibilitate ridicata fata de clienti.

Inapoi pe prima pagina

Healthtim beneficiaza de potential logistic pentru a acoperi zona de vest a tarii, aprovizionand un numar de peste 45 de clinici si peste 100 de farmacii.

Dispunem de logistica proprie, iar agentii nostri sunt prezenti si disponibili pe toate rutele de distributie, in special in marile orase, dar si mici comune.

Timpii scurti de livrare, solutionarea cererilor de uz mai putin solicitat si buna noastra relatie cu partenerii au facut sa fim unii dintre cei mai bine cotati distribuitori de produse medicale si de consumabile medicale din aceasta zona a tarii.

Vezi mai jos harta ariei de vest pe care o acoperim cu logistica proprie pentru partenerii nostri, o harta pe care dorim sa o vedem cu o extindere tot mai mare a Healthtim:

Produse medicale

distribuite de catre Healthtim
post_img1

Oferta de produse si echipamente medicale afiseaza o lista completa care cuprinde produse de sterilizare din inox si otel, catetere speciale pentru cardiologie si ATI si mobilier medical variat.

Consumabile medicale

distribuite de catre Healthtim
post_img2

Lista de consumabile medicale contine containere pentru sterilizare, fire de sutura, manusi chirurgicale, saboti chirurgicali, dar si consumabile medicale pentru spa-uri, spitale, centre de sanatate si infrumusetare.

Contacteaza-ne

iar unul dintre agentii nostrii iti va sta la dispozitie
post_img3

Timisoara, Str. Albinelor Nr.73
Telefon: (0040) 356 463 788
Fax: (0040) 356 463 789
Email: office@healthtim.ro

commonimg1