header_logo

Accesorii, echipamente
si consumabile medicale prin Healthtim!

Parteneri

Parteneri

Distributie de consumabile medicale si produse medicale pentru mai mult de 45 de clinici si spitale in zona de vest a tarii.

Partenerii nostri sunt unitati medicale, farmacii cat si producatori pe care ii reprezentam si carora le deschidem o piata intr-o permanenta crestere.

Inapoi pe prima pagina

Suntem mereu preocupati sa pastram un standard ridicat pentru distributia de produse si consumabile medicale pentru partenerii nostri, dezvoltand in timp o deservire pentru un portofoliu numeros de unitati medicale si medical adiacente.

In fiecare zi punem impreuna zeci de producatori de renume, langa clientii nostri, asigurand un flux continuu al produselor si intermediind cele mai bune oferte.

Pentru noi sunt la fel de importanti atat beneficiarii cat si producatorii, mai jos va vom dispune lista partenerilor pe care ii reprezentam:

Produse medicale

distribuite de catre Healthtim
post_img1

Oferta de produse si echipamente medicale afiseaza o lista completa care cuprinde produse de sterilizare din inox si otel, catetere speciale pentru cardiologie si ATI si mobilier medical variat.

Consumabile medicale

distribuite de catre Healthtim
post_img2

Lista de consumabile medicale contine containere pentru sterilizare, fire de sutura, manusi chirurgicale, saboti chirurgicali, dar si consumabile medicale pentru spa-uri, spitale, centre de sanatate si infrumusetare.

Contacteaza-ne

iar unul dintre agentii nostrii iti va sta la dispozitie
post_img3

Timisoara, Str. Albinelor Nr.73
Telefon: (0040) 356 463 788
Fax: (0040) 356 463 789
Email: office@healthtim.ro

commonimg1